Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » лучше бы я сегодня не просыпалась…

лучше бы я сегодня не просыпалась…

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

лучше бы я сегодня не просыпалась…

Вільне Спілкування / Re: Подвійні Стандарти Форуму ...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 16:57
Просинаюсь сьогодні, а на Єрмачці - жерсть! Ось три уроки із сьогоднішнього ранку:

1) Іде повна зачистка неугодних владі наративів (заапрувлені типу про Шабуньку - це ок). Теми зникають як сніг під березневим сонцем! :smilie10:

Почала читати тему про бусифікацію (яка була нова, але мегапопулярна), зайшла подивитись на нік якогось новоспеченого бота, повертаюсь назад в тему - а її вже нема! :dance3:

Були знесені і інші теми, що критикують владу (наприклад, про човники на Бакоті).

2) Новий модер чудово знає, як забирати і надавати права (я думала, що ні, ще й інструкції їм написала).

3) Новий модер реагує на скарги. У батлі між двома опонентами виграє той, на кого буде менша кількість скарг.

Тому не соромтесь тиснути кнопки один на одного and let the chips fall where they may.

А ми з попкорном спостерігатимемо тут над єрмачківськими Hunger Games! :lol:  :lol:  :lol:

https://i.postimg.cc/3NW417Cp/IMG-2934.jpg

0

2

Жах!

0

3

Червоненко написал(а):

Жах!

Я ж кажу - жах!

0

4

То ще не жах.
От коли третій пакет рветься - оце жах :angry:

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » лучше бы я сегодня не просыпалась…