До речі,Авіатор, мої аплодисменти - як ти технічно підставив дурепу Інанну з PapanOFF Taxi.
Вмілий ти ворог і навіть талановитий.
Пiдступний склочнiк
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться12025-05-31 14:01:20
Поделиться22025-05-31 14:02:42
Via
Безсоромна хабалка, що does not have any cards, вчергове залила очі і давай брехати та писати наклепи!
Дуррища, я давно планувала про це розповісти і Авіатор тут ні до чого. І тільки тому що мій сайт не працював, я зайшла.
Але спочатку я планувала отримати формальну відповідь від 41 бригади, перед тим, як відкривати таку тему.
В будь-якому випадку, я ні про кого нічого не сказала, що не відповідає дійсності, і як донатор маю абсолютне право на чітку і ясну відповідь, що сталося з грішми, які я задонувала.
І тільки одна безсоромна гванда Вія відкрила брудний рот і поливає донаторів ЗСУ лайном разом із свинособаками Єрмачки.
Поделиться32025-05-31 14:05:18
Как прекрасно, что ты ушла
Эта музыка будет вечной
Если я заменю батарейки
Эта музыка будет, будет вечной
Если я заменю батарейки
Если я заменю батарейки
Поделиться42025-05-31 14:28:22
Как прекрасно, что ты ушла
Эта музыка будет вечной
Если я заменю батарейки
Эта музыка будет, будет вечной
Если я заменю батарейки
Если я заменю батарейки
в комнате с белым потолком
с правом на одежду
Поделиться52025-05-31 15:42:20
До речі,Авіатор, мої аплодисменти - як ти технічно підставив дурепу Інанну з PapanOFF Taxi.
Вмілий ти ворог і навіть талановитий.
Мирча просто тупой, создает ветко чтоб обосрать ребят, но каждый раз в итоге обсырают его вместе с Бегемотом.
Поделиться62025-05-31 21:16:54
Мирча просто тупой, создает ветко чтоб обосрать ребят, но каждый раз в итоге обсырают его вместе с Бегемотом.
Хочу сказати що на тєкущій момент ви вже маєте невиправні втрати своєї репутації.
бо ті всі відмазки у стилі : " а ти докажи, а що ти мені зробиш?..." - хуєта повна.