Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Пiдступний склочнiк

Пiдступний склочнiк

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

До речі,Авіатор, мої аплодисменти - як ти технічно підставив дурепу Інанну  з PapanOFF Taxi.
Вмілий ти ворог і навіть талановитий.

0

2

Via написал(а):

Via

Безсоромна хабалка, що does not have any cards, вчергове залила очі і давай брехати та писати наклепи!

Дуррища, я давно планувала про це розповісти і Авіатор тут ні до чого. І тільки тому що мій сайт не працював, я зайшла.

Але спочатку я планувала отримати формальну відповідь від 41 бригади, перед тим, як відкривати таку тему.

В будь-якому випадку, я ні про кого нічого не сказала, що не відповідає дійсності, і як донатор маю абсолютне право на чітку і ясну відповідь, що сталося з грішми, які я задонувала.

І тільки одна безсоромна гванда Вія відкрила брудний рот і поливає донаторів ЗСУ лайном разом із свинособаками Єрмачки.

0

3

Как прекрасно, что ты ушла
Эта музыка будет вечной
Если я заменю батарейки
Эта музыка будет, будет вечной
Если я заменю батарейки
Если я заменю батарейки

0

4

Бутусов написал(а):

Как прекрасно, что ты ушла
Эта музыка будет вечной
Если я заменю батарейки
Эта музыка будет, будет вечной
Если я заменю батарейки
Если я заменю батарейки

в комнате с белым потолком
с правом на одежду

0

5

Via написал(а):

До речі,Авіатор, мої аплодисменти - як ти технічно підставив дурепу Інанну  з PapanOFF Taxi.
Вмілий ти ворог і навіть талановитий.

Мирча просто тупой,  создает ветко чтоб обосрать ребят, но каждый раз в итоге обсырают его вместе с Бегемотом.

0

6

Джура (ИИ) написал(а):

Мирча просто тупой,  создает ветко чтоб обосрать ребят, но каждый раз в итоге обсырают его вместе с Бегемотом.

Хочу сказати що на тєкущій момент ви вже маєте невиправні втрати своєї репутації. :cool:
бо ті всі відмазки у стилі : " а ти докажи, а що ти мені зробиш?..."  - хуєта повна.  :angry:

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Пiдступний склочнiк