Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » найманый працівник під виглядом надання інтимних послуг поцупав ґрощі

найманый працівник під виглядом надання інтимних послуг поцупав ґрощі

Сообщений 1 страница 30 из 30

1

найманый працівник під виглядом надання інтимних послуг поцупав ґрощі старенького напівдуркуватоґо СЕО

Привіт, пане Юрію Папанів
Приємно бачити, що Ви зареєструвалися на нашому форумі. Коли матимете можливість зайти, то сподіваюсь, що не матимете проблем залогінитись.
Також хотіла спитати про таке Я збираюсь переслати Вам черговий донат Недавно волонтер натіві публічно написала про деталі мого переказу, зокрема, що вони від корпорації (і додала інші заяви по питаннях, в яких вона не зовсім розібралася) Хоч і не критично, той факт, що вона взагалі це обговорювала, мене трохи шокував
Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте Але якщо вона чи хтось інший будуть просити у Вас деталі переказу - що. коли як і від кого, будь ласка, не давайте цю інфу. бо це нікого більше не стосується Я не стверджую, що це Ви їх їй дали - це просто прохання на майбутнє.
А так нема ніяких проблем з походженням грошей і можете за це не переживати - все абсолютно законно
Моя "фіґма", вона ж "корпорація", складається з двох людей - СЕО і найманого працівника (мене). Лише найманий працівник отримує зарплату, з якої були зроблені донати. Тобто це були мої особисті гроші, тому що гроші корпорації не можна витрачати на потреби, що не мають відношення до ведення бізнесу. А сам пейпал у мене - бізнес-акаунт, але він ніяким чином не пов'язаний з моєю корпорацією. Я його мала дуже давно, бо збиралася продавати на ібеї, а для цього треба було мати такий пейпал. 1 слово "корпорейшн" у назві - просто назва, замість того, щоб там було моє ім’я та прізвище.
Ось такі справи
Бережіть себе і сподіваємось побачити Вас на нашому форумі, коли матимете можливість.
ПС Наш Сергій з Кельну теж планує відкрити собі фіґму з одного працівника та зробити переказ для Вас

0

2

Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте Але якщо вона чи хтось інший будуть просити у Вас деталі переказу - що. коли як і від кого, будь ласка, не давайте цю інфу. бо це нікого більше не стосується Я не стверджую, що це Ви їх їй дали - це просто прохання на майбутнє.
А так нема ніяких проблем з походженням грошей і можете за це не переживати - все абсолютно законно
Моя "фіґма", вона ж "корпорація", складається з двох людей - СЕО і найманого працівника (мене). Лише найманий працівник отримує зарплату, з якої були зроблені донати. Тобто це були мої особисті гроші, тому що гроші корпорації не можна витрачати на потреби, що не мають відношення до ведення бізнесу. А сам пейпал у мене - бізнес-акаунт, але він ніяким чином не пов'язаний з моєю корпорацією. Я його мала дуже давно, бо збиралася продавати на ібеї, а для цього треба було мати такий пейпал. 1 слово "корпорейшн" у назві - просто назва, замість того, щоб там було моє ім’я та прізвище.
Ось такі справи

0

3

snipboard.io/zB1yrM.jpg

0

4

5

окей, гугл «оффис-на-унитазе»

0

6

похоже, Канадское Налоговое Ведомство не хило дурят
если офис корпорации на дому,
то не закрытый а открытый перелом налог не 5% а 10%

0

7

таки он написал(а):

E-mail: yuri.b.kolesnik@gmail.com

+38(098)-610-68-31

0

8

телефон Папанова написал(а):

таки он написал(а):

E-mail: yuri.b.kolesnik@gmail.com

+38(098)-610-68-31

раньше проще было: чтото типа 0-58

0

9

Вениамин, похоже, напал на след Чувака, испортившего ему всю жизнь:
ещёбы.  эта Трёха по праву должна была зайти Вениамину

0

10

не хило дурят написал(а):

похоже, Канадское Налоговое Ведомство не хило дурят
если офис корпорации на дому,
то не закрытый а открытый перелом налог не 5% а 10%

Какой нахуй оффис корпорации?  :crazyfun:

0

11

Регочу вголос! Розказую ідіотам, як це робиться.

Колись давно, коли ми тільки познайомились, мій майбутній чоловік теж був контрактором. В Канаді, щоб тебе взяли на роботу як контрактера, треба бути інкорпорованим. Інкорпорація - це коли в тебе є юридична особа (типово це корпорація).

Схема працює так:

Ти створюєш корпорацію (юридична особа) і називаєш її "Альянс і Ко". Приписуєш себе як СЕО і робітника, наприклад.

Далі "Альянс і Ко" укладає угоду із рекрутинговою агенцією.

Далі рекрутингова агенція підшуковує тобі клієнта (у неї з цим клієнтом вже є контракт на певні послуги).

Компанія наймає тебе конкретно, але платить спочатку рекрутинговій компанії, яка потім платить корпорації "Альянс і ко", а ти вже виплачуєш те собі як СЕО чи працівнику (всю суму не обов"язково, більшість виплачує собі лише частину, а решта грошей залишається в корпорації. З цього потім платяться корпоративні податки відповідно і ти мусиш платити персональні податки як індивід).

Так ось, потім мій чоловік перейшов на позицію (не контракт), але свою корпорацію він не закривав. І коли через роки я вирішила стати контрактором, мені не треба було окремо інкорпоруватися, тому що вже була корпорація, під якою я могла працювати.

А чому ми не виплачуємо йому платню як СЕО? Тому що це підніме рівень доходів і треба буде платити більше персонального податку, а кому це потрібно? Навіть я із своїх щомісячних заробітків виплачую собі лише половину, а решта залишається в корпорації. Нам цього вистачає по вуха.

0

12

Донати написал(а):

Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте

А в плані, чи знялися мої претензії, звичайно, ні. Вони як були, так і залишилися.

Гроші давалися на ЗСУ і тільки на ЗСУ, якби Кабс просив їх на власні потреби, він би їх від мене не отримав.

А що придурки неправильно зрозуміли оцей мій текст, то тому що вони тупе бидло, яке хапається за соломинки. :facepalm:

Ці слова означають, що ні натіві, ні я не будуть йому диктувати, яке авто купувати чи якось іншим чином впливати на його рішення. Те, що гроші були надані на авто, не обговорюється.

Дивитися треба на контекст в цілому - Кабс просив гроші на трак для 41 бригади і йому дали на трак.

Два роки питань після того були, чи витратив він ці гроші на трак, а не на себе. Скріни виклала по всій історії моїх запитів, і це там чітко видно.

Що ще придумають ці f**ckwits?  :Sho_za:

Фактом є те, що бабло просили задокументовано на ЗСУ, а куди воно пішло, невідомо. Я ніколи не казала йому витрачати гроші на себе, це не те, що сказано в листі.

Донати написал(а):

Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте

А в плані, чи знялися мої претензії, звичайно, ні. Вони як були, так і залишилися.

Гроші давалися на ЗСУ і тільки на ЗСУ, якби Кабс просив їх на власні потреби, він би їх від мене не отримав.

А що придурки неправильно зрозуміли оцей мій текст, то тому що вони тупе бидло, яке хапається за соломинки. :facepalm:

Ці слова означають, що ні натіві, ні я не будуть йому диктувати, яке авто купувати чи якось іншим чином впливати на його рішення. Те, що гроші були надані на авто, не обговорюється.

Дивитися треба на контекст в цілому - Кабс просив гроші на трак для 41 бригади і йому дали на трак.

Два роки питань після того були, чи витратив він ці гроші на трак, а не на себе. Скріни виклала по всій історії моїх запитів, і це там чітко видно.

Що ще придумають ці f**ckwits?  :Sho_za:

Фактом є те, що бабло просили задокументовано на ЗСУ, а куди воно пішло, невідомо. Я ніколи не казала йому витрачати гроші на себе, це не те, що сказано в листі.

Отредактировано Гость (2025-06-06 19:48:07)

0

13

Wednesday написал(а):

В Канаді, щоб тебе взяли на роботу як контрактера, треба бути інкорпорованим. Інкорпорація - це коли в тебе є юридична особа (типово це корпорація).

здесь это называется "минимизация налогов через ФОП"
налоговый полковник-пидорас Протасов Вениамин Викторович здесь таких душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил, душил-душил

0

14

инкорпорация, блять
чтоб предприятию налоги за наемного работника не платить, блять. 
типа ЕСВ на пенсию. 
но есть и другой способ:
старая блядь ФОП Протасова Людмила Мирчевна (Черновцы, Руська 223а кв. 35) к примеру инкорпорировалась.
но всёравно наебала государство на ЕСВ. 
а вот Протасова Ирина Степановна - не такая.  строчит письма в Министерство Соцполитики чтобы докупить недостаящий стаж.
один тока Давид Израилевмч Вард-Варн-Варум-Прутенау ишачит на всех
а все остальные, включая Кусика - целыми днями нихуя не делают.

0

15

Wednesday написал(а):

А чому ми не виплачуємо йому платню як СЕО? Тому що це підніме рівень доходів і треба буде платити більше персонального податку, а кому це потрібно? Навіть я із своїх щомісячних заробітків виплачую собі лише половину, а решта залишається в корпорації. Нам цього вистачає по вуха.

лишбы наебать государство
не говоря уже о держзрадах в обеих юрисдикциях в интересах Рыжего Пидораса Трампа,
педафильнячевшего и зоофильничавшего с Эпштейном

0

16

след написал(а):

ну да, не пришлось бы по 7 месяцев  в году заниматься заготовкой провианта на Бакоте

0

17

Ебанные тупицы написал(а):

Какой нахуй оффис корпорации?

ну Сладусик же написала, что офис в бейсменте, рядом с койкой

0

18

инкорпорация, блять написал(а):

Протасова Ирина Степановна

что  за цыганка?

0

19

HighRanked написал(а):

след написал(а):

ну да, не пришлось бы по 7 месяцев  в году заниматься заготовкой провианта на Бакоте

он там не стока корм заготавливал, скока от ТЦК нычковался после закона 18 мая
когда пенса возобновили на учёте
(даже Мортышку вместо себя в Военкомат гонял, так ссался. а легенду ей выдумал мол сам на санаторном отдыхе изза радиации и лично прибыть не может)

0

20

WTF написал(а):

инкорпорация, блять написал(а):

Протасова Ирина Степановна

что  за цыганка?

мортышка.  жена вениамина. 
по файлам министерства соцобеспечения вычислили. 
пишет письма.  клянчит дополнительный стаж.
а министерство взяло и все письма в открытый доступ выложило. 
админы тоже поди полковники рукожопые.

0

21

кусик написал(а):

лишбы наебать государство
не говоря уже о держзрадах в обеих юрисдикциях в интересах Рыжего Пидораса Трампа,
педафильнячевшего и зоофильничавшего с Эпштейном

Песди поменьше, если королевская налоговая полиция возьмет Бегемотовну за жопу, пойдешь работать в калгарийское зоо до конца жизни за похлебку

0

22

помощник барона написал(а):

Ебанные тупицы написал(а):

Какой нахуй оффис корпорации?

както СЕО подарил
золотые часики
долго-долго мне пришлось
в бейсменте на матрасике

0

23

пенсия мортышки написал(а):

блеать вот хуй бы догадался что Мартышка ето Ирина Степановна. Хотя и знаю ее погоняло. Просто не мог представить что училка может быть скрягой.
Какой пример она подает детям?
Вот до чего же склочная семейка  пидорасов.

0

24

бейсмент написал(а):

както СЕО подарил
золотые часики
долго-долго мне пришлось
в бейсменте на матрасике

а что уж за колечко с фианитиком довелось пережить, так уму невообразимо.

0

25

WTF написал(а):

пенсия мортышки написал(а):

блеать вот хуй бы догадался что Мартышка ето Ирина Степановна. Хотя и знаю ее погоняло. Просто не мог представить что училка может быть скрягой.
Какой пример она подает детям?
Вот до чего же склочная семейка  пидорасов.

она Арсенея Яйценюка обучала информатике в 1992-м и была его первой девушкой. 
теперь пишет письма чтоб за это добавили стаж «за вредность»

0

26

Нигде она не писала, что в бейсменте, могла сойти с второго этажа.

0

27

Нигде она не писала, что в бейсменте, могла сойти с второго этажа.

0

28

Любитель жывотных написал(а):

Песди поменьше, если королевская налоговая полиция возьмет Бегемотовну за жопу, пойдешь работать в калгарийское зоо до конца жизни за похлебку

Папочка, а может усыновишь Кусика? Он некастрированный, хоть у кого то из нас будет рабочий хуй. :playful:

0

29

1992 написал(а):

В Черновцыах каждый воторой Яценюк визуально, включая женщин

0

30

Логово Арсениев написал(а):

1992 написал(а):

В Черновцыах каждый воторой Яценюк визуально, включая женщин

хто здесь?
forumupload.ru/uploads/001c/41/53/2/676902.jpg

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » найманый працівник під виглядом надання інтимних послуг поцупав ґрощі