найманый працівник під виглядом надання інтимних послуг поцупав ґрощі старенького напівдуркуватоґо СЕО
Привіт, пане Юрію Папанів
Приємно бачити, що Ви зареєструвалися на нашому форумі. Коли матимете можливість зайти, то сподіваюсь, що не матимете проблем залогінитись.
Також хотіла спитати про таке Я збираюсь переслати Вам черговий донат Недавно волонтер натіві публічно написала про деталі мого переказу, зокрема, що вони від корпорації (і додала інші заяви по питаннях, в яких вона не зовсім розібралася) Хоч і не критично, той факт, що вона взагалі це обговорювала, мене трохи шокував
Донати від мене - це Ваші гроші і Ви маєте повне право розпоряджатися ними як забажаєте Але якщо вона чи хтось інший будуть просити у Вас деталі переказу - що. коли як і від кого, будь ласка, не давайте цю інфу. бо це нікого більше не стосується Я не стверджую, що це Ви їх їй дали - це просто прохання на майбутнє.
А так нема ніяких проблем з походженням грошей і можете за це не переживати - все абсолютно законно
Моя "фіґма", вона ж "корпорація", складається з двох людей - СЕО і найманого працівника (мене). Лише найманий працівник отримує зарплату, з якої були зроблені донати. Тобто це були мої особисті гроші, тому що гроші корпорації не можна витрачати на потреби, що не мають відношення до ведення бізнесу. А сам пейпал у мене - бізнес-акаунт, але він ніяким чином не пов'язаний з моєю корпорацією. Я його мала дуже давно, бо збиралася продавати на ібеї, а для цього треба було мати такий пейпал. 1 слово "корпорейшн" у назві - просто назва, замість того, щоб там було моє ім’я та прізвище.
Ось такі справи
Бережіть себе і сподіваємось побачити Вас на нашому форумі, коли матимете можливість.
ПС Наш Сергій з Кельну теж планує відкрити собі фіґму з одного працівника та зробити переказ для Вас