Постарели Мои Старики… (мишулин после 7 дней голодания)
i.imgur.com/FYN5Pyh.png
Цитата: Wednesday від Червень 14, 2025, 16:21
Втрати в кілограмах написані під кожним епізодом. Але, здається, Ви дуже неуважно читаєте, бо результати голодування не зводяться до лише схуднення.
В моєму випадку результати голодування такі (беру на протязі декількох років, коли я почала):
1) Покращений метаболізм (підтверджено нормальними аналізами крові і втратою ваги, скільки, не скажу). Але цей процес ще не доведений до кінця, це найскладніша частина, особливо беручи до уваги a set point theory.
2) Нема потреби приймати ніякі пігулки (а мене вже на них намагались підсадити, я відмовилась, тепер потреби нема, бо аналізи в нормі)
3) Декілька років відсутність flareups хронічної хвороби, від якої я страждаю з народження і від якої можу померти, якщо її не лікувати (знову-таки, нема flareups, нема потреби приймати ліки) (knocking on wood).
4) Знижені запальні процеси в організмі. Наприклад, я просиналася вранці і було важко розігнути пальці після заняття рукоділлям, а зараз я вже давно забула, як це.
5) Декілька років відсутність flareups carpal tunnel syndrome. А було так, що я не могла навіть дитині чи собі олосся розчесати, вночі не могла спати, бо німіли руки, спала у спеціальних манжетах.
6) Аутофагія. Бачила десь інфу, що 7-денне голодування знижує ризик онкологічних хвороб на 70 відсотків, тому що з допомогою аутофагії знищуються хворі і пошкоджені клітини. Аутофагія запускається приблизно на другий-третій день голодування. Також не забуваємо, що ракові клітини живляться глюкозою з відповідними наслідками.
7) Підвищена енергійність і позитив, я завжди почуваю себе краще, коли голодую, ніж коли ні.