Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Пан Авiатор пiдтвердив особисто

Пан Авiатор пiдтвердив особисто

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Пан Авіатор підтвердив особисто і я це завжди стверджувала, що у нас нема і ніколи не було ніяких комунікацій поза форумом. В мене нема і ніколи не було його телефону, так само в нього нема і ніколи не було мого. Ні я, ні він не несемо відповідальності за брехню та інсинуації Камшота, бабки Хими та інших щодо нашого нібито спілкування як чергового вигаданого ними ж гнилого оселедця.

Я вже постила цей скріншот і запощу ще раз - останній раз пан Авіатор був тут ще минулого року. Тоді ми дійсно тут спілкувалися, всі зареєстровані користувачі можуть у будь-який момент прочитати відповідно.

0

2

Сміялися

0

3

но простите, уважаемая Бегемотовна,  пан "Авіатор" особисто писал что он полковник, а на деле - старший салдат

https://i.ibb.co/Y4MLMYZx/Pidarasoff-polkovnik-efreytor.png

https://i.ibb.co/qY3FfbGY/starshy-soldat-efreytor.png

0

4

Мирча на фупе  за  прошедшую неделю так обосрался,  что даже  Бегемот начинает открещиваться  от зашквара.

0

5

зашквар написал(а):

Мирча на фупе  за  прошедшую неделю так обосрался,  что даже  Бегемот начинает открещиваться  от зашквара.

Выебан в рот  и жеппу как раз Масяня да так орал, что даже угрожать начал. :crazyfun:

Кукусеку это просто нахуй не нужно.

0

6

Хуйня написал(а):

Выебан в рот  и жеппу как раз Мирча да так орал, что даже угрожать начал. 

Кукусеку это просто нахуй не нужно.

«Я не всрався, я не всрався»

0

7

Ребята написал(а):

Сміялися

На кутни?  :crazyfun:

0

8

Хочет старший зольдат стать пол-ко-ко-ко-ковником

Отредактировано Гость (2025-05-26 00:09:33)

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Пан Авiатор пiдтвердив особисто