Міжнародна Панорама / Re: O Canada! Все про найкращо...
Останній допис від Wednesday - Сьогодні в 08:51
Цитата: Wednesday від Квітень 21, 2025, 21:37
Проголосувала. Сьогодні ще попереднє голосування, а народу було дофіга. Голосування відбувалось в одній із шкіл недалеко, то парковка була вся забита і чоловік мусив паркуватися аж на вулиці серед житлових будинків.
Всередині школи були невеликі черги. Заходиш, тебе волонтери направляють у спортзал, де встановлено столи, розбиті територіально і за літерою прізвища. Розпорядники дивляться на твоє виборче запрошення і вказують, у яку чергу ставати.
Підходиш, даєш запрошення на вибори і документи, що підтверджують твою особу, тебе шукають в списках, видають бюлетень. Заходиш за картонну перегородку (поставлену на стіл), ставиш хрестик проти імені кандидата, якого підтримуєш, йдеш назад, працівник відриває корінець від бюлетня, а ти вкидаєш його в паперовий ящик, а вона чи він вкидає твоє запрошення в окремий контейнер.
Запрошення на вибори не обов"язкове для того, щоб проголосувати (його можуть помилково і не прислати), але твої прізвище та ім"я мають бути у списку виборців, тому перед видачею бюлетня це перевіряється.
При виході волонтери тобі дякують за те, що прийшов і проголосував.
Бачила багато старших людей, але бачила і багато молоді, ну і звичайно, людей середнього віку.
Я, як завжди, проголосувала за місцевого консерватора і не маю сумнівів, що він переможе. А що переможе лідер Консервативної партії Полієв, який вилизував анус геноцидників і поливав лайном героя українського національно-визвольного руху пана Гуньку, в мене великі сумніви.
Як я і передбачала, консерватори продули (хоч вони і збільшили кількість виграних округів). Карні - глобаліст і погані новини, але Полієв - слухняний цуцик сіоністів, геноцидник і брудно паплюжив нашого національного героя пана Гуньку, називаючи його нацистом. Я рада, що він не буде прем"єр-міністром і станом на зараз може взагалі програти свій округ