Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Старуха задонатила в PapanOFF Taxi

Старуха задонатила в PapanOFF Taxi

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Я багато раз задавала питання, що сталось з моїми грошима, на як мінімум трьох різних ресурсах:

1) Тут

2) На супі

3) На моєму власному форумі.

Але Кабс, який, звісно ж, не міг не бачити ці пости, тим більше що на це постійно натякали різні користувачі типу Турчиноффа тут чи медведа на СУПі.

Він просто все це ігнорував.

Особисто я не знаю, чи це правда, чи ні, що він купив собі таксі за ці гроші, замість того, щоб купити машину на ЗСУ, на що він ці гроші просив.

Але якби з якихось причин він не купив це таксі, а все ще мав би ці гроші, він би мав спитати мого дозволу, що з ними робити. Я б просто задонувала це на інші потреби ЗСУ.

Якщо ж це таки правда, значить ціна Кабса як людини - всього нещасних 3.5 штуки КАД (навіть не американських).

Ціна втрати репутації і пограбунку  на крові у своїх же побратимів.

Ціна отих всіх камлань про "корупцію".

Бо більшого цинізму і людського падіння я не бачила в своєму в принципі не такому і короткому житті.

0

2

Ребята написал(а):

Я багато раз задавала питання, що сталось з моїми грошима, на як мінімум трьох різних ресурсах:

1) Тут

2) На супі

3) На моєму власному форумі.

Але Кабс, який, звісно ж, не міг не бачити ці пости, тим більше що на це постійно натякали різні користувачі типу Турчиноффа тут чи медведа на СУПі.

Він просто все це ігнорував.

Особисто я не знаю, чи це правда, чи ні, що він купив собі таксі за ці гроші, замість того, щоб купити машину на ЗСУ, на що він ці гроші просив.

Але якби з якихось причин він не купив це таксі, а все ще мав би ці гроші, він би мав спитати мого дозволу, що з ними робити. Я б просто задонувала це на інші потреби ЗСУ.

Якщо ж це таки правда, значить ціна Кабса як людини - всього нещасних 3.5 штуки КАД (навіть не американських).

Ціна втрати репутації і пограбунку  на крові у своїх же побратимів.

Ціна отих всіх камлань про "корупцію".

Бо більшого цинізму і людського падіння я не бачила в своєму в принципі не такому і короткому житті.

нахуй пошла, даааа

0

3

Я когда-то куплю чёрный порш

0

4

Ион Залупа написал(а):

Ион Залупа написал(а):

деревянный макинтош

0

5

- Паймалась?
- Паймалась!
А кто она?
- ЛОПУХ … МБУГАААГААГАА

0

6

Онотоле Папанов написал(а):

- Паймалась?
- Паймалась!
А кто она?
- ЛОПУХ … МБУГАААГААГАА

и тебе папанов скоро вышлю лист щастья

0

7

Бегимотивна (врешти-решт) написал(а):

и тебе папанов скоро вышлю лист щастья

Врать не хорошо лушпайка

0

8

Give me money I buy car

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Старуха задонатила в PapanOFF Taxi