Мирча; Маю 40 років водійського стажу. Безаварійного, зазначу. :brunette:
Хоч їду фист файно, не гірше від Шумахєра. І з ПДР не роблю ікону. Порушую дохуя, але так, щоб це не змусило інших учасників руху різко гальмувати, чи викручувати кермо, тобто без аварійних ситуацій.
Їздив на всьому (майже). Років 5-6 - без прав. Потім вже сходив в автошколу взяв. Правила здавав по-чесному, все вивчив. Водіння - звичайно, автоматом. Самоучка. З особливою гордістю згадую кілька епізодів в армії, коли обставини змусили поїхати без всякої підготовки спочатку на КрАЗі, потім на ГАЗ-66 через місто (!), і ще разок на ЗІЛ-131 та "Урал".
Хабарів мусорам не давав жодного разу за все життя.
Коли з'явилася ця т.з. "нова патрульна поліція" - я прийняв нові правила гри: ніяка ксіва не дістається, жодних згадок про свій (хоч і колишній, але все-таки ніїбацця статус, який мусор на дорозі бачить нечасто, особливо в наших єбєнях та по дорозі у Крим). Тому з "новими" - нові підходи: або сплатив штраф, або в суді виїбав.
Аж ось нещодавно в мене на трасі ці нові хотіли випросити грошей. :facepalm1:
Не чекав, що вони вже переродилися. Із самого початку увімкнув добре продуманий сценарій, який закінчиться розвалом справи у суді. Але мусора раптом повели себе зовсім по-колишньому. Ахуєть просто. Ну, стадіон так стадіон, я там як риба у воді. Сказав у двох словах, хто я такий :new_russi: , на тому все сі скінчило: "щасливої дороги" і т.і. Як при злочинній владі. Аж ностальгією повіяло.