Алёшенка, как тебе там?

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Аж трісьот: чорноротість і хамство

Аж трісьот: чорноротість і хамство

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Якщо виясниться, що Натіві і ко робили щось не так і якщо це буде доведено в суді чи через якісь інші офіційні механізми і вони понесуть відповідне покарання, то кожна нормальна людина порадіє.

Тому що "а ти нє воруй" і "вор должен сідєть в тюрьмє".

У кожної людини є вибір, працювати чесно чи ні. Чому я повинна шкодувати когось, хто робить (allegedly) СВІДОМИЙ неправильний вибір, тим більше що їй РОКАМИ вказували про "незареєстрованість" і до цього часу її донори не мають офіційних доказів зворотнього.

А натіві як особу в цілому (недотично до волонтерства) я не поважаю і зневажаю. Як за її вульгарність, чорноротість, хамство, хитровиробленість і entitlement, так і за все "хороше", що вона роками витворяла по відношенню до мене і моїх друзів (брехня, наклепи, агресія, переслідування (у тому числі через несправедливі бани)).

0

2

Нагадую худобині, що якщо вона тільки посміє поткнути сюди свій ніс, буде зразу випиляна назавжди. Після системної мерзенної таргетованої брехні по відношенню до меценатів ЗСУ та виправдання пограбунку ЗСУ вона тут більше не бажана

0

3

Сміявсі

0

4

Бабка написал(а):

Нагадую худобині, що якщо вона тільки посміє поткнути сюди свій ніс, буде зразу випиляна назавжди. Після системної мерзенної таргетованої брехні по відношенню до меценатів ЗСУ та виправдання пограбунку ЗСУ вона тут більше не бажана

Матку вирву

0

5

Алкан написал(а):

Матку вирву

Пописди

0

6

Хуйня написал(а):

Пописди

Підатарастоф, буду в чернівцях розкажеш мені  о здоровье, о погоде, о планах на будущен

0

7

Какой в сраку суд? Ким доведено, про что?
С хуя ли? Ебанутая что бредит? Пусть лучше мастит очелло для полиции Калгари, тут вероятности на порядок больше отримати пиздюлин

0

8

Бабка написал(а):

Бегги - человек слова :cool: .
Старая алкоголичка была исполнена практически сразу после захода на сайт :crazyfun:

0

9

Бабка написал(а):

тока бы Дядя Андрей не додумался спиздеть Алёшеньку в назидание

0

10

Бабка написал(а):

Якщо виясниться, що Натіві і ко робили щось не так і якщо це буде доведено в суді чи через якісь інші офіційні механізми і вони понесуть відповідне покарання, то кожна нормальна людина порадіє.

Тому що "а ти нє воруй" і "вор должен сідєть в тюрьмє".

У кожної людини є вибір, працювати чесно чи ні. Чому я повинна шкодувати когось, хто робить (allegedly) СВІДОМИЙ неправильний вибір, тим більше що їй РОКАМИ вказували про "незареєстрованість" і до цього часу її донори не мають офіційних доказів зворотнього.

А натіві як особу в цілому (недотично до волонтерства) я не поважаю і зневажаю. Як за її вульгарність, чорноротість, хамство, хитровиробленість і entitlement, так і за все "хороше", що вона роками витворяла по відношенню до мене і моїх друзів (брехня, наклепи, агресія, переслідування (у тому числі через несправедливі бани)).

допизделась, старый кусок гамна. 
начинаем протокол проверки "научной ценности дисертации и отзыв звания"
с требованием вернуть в бюджет все транши
за написание явной хуйни. 
также пора взять за жопу члена кпсс Владимира Панчука на предмет коллективных злодеяний его партии. 
прогнозируется конфискация имущества старого пердуна, если не успеет сдохнуть. 
отдельный кейс - "консалтинг" в интересах коммунистических стран юго-восточной азии и гамноеда трампа

0

11

допизделась ебанутая написал(а):

также пора взять за жопу члена кпсс Владимира Панчука на предмет коллективных злодеяний его партии. 
отдельный кейс - "консалтинг" в интересах коммунистических стран юго-восточной азии и гамноеда трампа

Адвайзер, прими таблетки и упокойся нах.
Заебал простынями своей хуйни.

0

12

Психиатр написал(а):

допизделась ебанутая написал(а):

Адвайзер, прими таблетки и упокойся нах.
Заебал простынями своей хуйни.

я не адвайзер, дурачок

0

13

Влад Штрауб, Лампогаз написал(а):

я не адвайзер, дурачок

Шо Вениаминка, опять глорихоле? :crazyfun:

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Алёшенка, как тебе там? » Треш, угар унд веселуха » Аж трісьот: чорноротість і хамство