8 ознак того, що хлопець страждає від СМП (синдрому малого пеніса)м
У мене немає точних відсотків, але велика кількість чоловічого населення страждає від трагічного синдрому малого пеніса (скорочено СМП). Ось кілька способів визначити це (без необхідності бачити його крихітний пеніс).
1. Надмірна компенсація
Цей побічний ефект охоплює майже весь список, але його можна виявити за кількома простими способами поведінки. Чоловіки з крихітними пенісами зазвичай компенсують це, намагаючись володіти дорогими речами. Наприклад, чоловік, який керує Ferrari, ймовірно, має дуже маленький член. Керуючи розкішною машиною, чоловік фактично каже: «ГЕЙ! Зосередься на машині, а НЕ на моєму маленькому пенісі! БУДЬ ЛАСКА!». Якщо чоловік відчуває потребу помахати вам грошима перед обличчям, то він, швидше за все, власник замалого пакета. Чоловік з нормальним пенісом знає, що коли настане час побачити його пеніс, це не буде розчаруванням, і йому не знадобляться інші тактики, такі як хабарництво, щоб утримати вас.
2. Транспортні засоби з підйомником, також відомі як «Підняті вантажівки»
Будучи з Півдня, я, на жаль, щодня спостерігаю цю демонстрацію маленького пеніса. Окрім того, що чоловіки, які водять підняті вантажівки, швидше за все, є величезними придурками, які досі вважають, що жінкам місце на кухні, вони точно страждають від синдрому маленького пеніса. Ця категорія чоловіків, мабуть, страждає найбільше. Як я люблю казати: «чим більший підйомник, тим менший член». Чоловічий пеніс також зменшується з кожним сантиметром камуфляжу, що вистилає його салон, та/або невігласами-наліпками, що посилаються на вантажівку, на якій вони сидять. Ці чоловіки зазвичай виражають своє розчарування через маленький пеніс, без причини заводячи двигун. Чоловік з маленьким пенісом дозволяє своєму транспортному засобу служити йому пенісом. Якщо вам потрібні додаткові пояснення з цієї теми, ви можете звернутися до будь-якої кантрі-пісні.
3. Невиправдана лють та/або ревнощі
Чи ревнує він до інших чоловіків? Або до ваших друзів? Або до вашої родини? Або до вашого домашнього улюбленця? Серйозно, я бачила, як хлопці моїх друзів зляться на них за те, що вони проводять час з родиною та друзями, коли, мабуть, мали б пестити його крихітний член. Незрозумілі ревнощі та лють є явними ознаками маленького пеніса, і вам слід уникати чоловіка з такою поведінкою будь-якою ціною. Бути чоловіком, прив'язаним до маленького пеніса, - це небезпечна роль; він, ймовірно, уявляє вашу потребу в справжньому пенісі та дуже соромиться, думаючи, що ви завжди шукаєте його 24/7. Хіба що ви вдома, з ним, у його вантажівці чи Ferrari.
4. Чоловіки, одержимі своєю зовнішністю
Чоловіки, які витрачають більше часу на догляд за собою, ніж вам потрібно, мають татуювання «маленький пеніс». Серйозно, якщо хлопець дуже старається покращити свою зовнішність, це зазвичай означає, що ви будете розчаровані, коли шукатимете ерекцію, але знайдете пеніса-троля. Ознаки цього симптому включають: засмага, гель для волосся; нудний/смішний графік спортзалу; будь-який тип шовкового одягу; вузькі джинси-кльош (насправді будь-який одяг, який можна описати як «занадто вузький»); і гоління рук/ног/спини у спробі стати схожим на тюленя. Я повністю за манскейпінг, але якщо ви не Майкл Фелпс і вам не потрібно позбуватися волосся, щоб отримати ці додаткові секунди для ковзання по воді, у вас має бути волосся на руках/ногах. Зворотним чином, відмова від будь-якого догляду за собою, тому що надмірне чоловіче волосся — це єдине, що дозволяє їм почуватися адекватними. Велика кількість волосся не вражає мене вашою мужністю; радше, я відчуваю, що цілую ведмедя.
5. Відмова зрозуміти жіночне
Чоловіки, які відмовляються від стосунків з чимось жіночним, ймовірно, роблять це тому, що їхній мікропеніс змушує їх почуватися менш чоловічими, ніж вони повинні. Надмірна огида від менструацій, засудження жіночих фільмів, твердження, що жінки не можуть бути смішними, та відмова від «жіночої» діяльності – це лише деякі побічні ефекти цього симптому. Ваш чоловік не є «чоловічим чоловіком» лише тому, що він ненавидить жіночі фільми; насправді, він, ймовірно, менш чоловічий, ніж хлопець, який охоче зізнається, що насолоджується речами, які подобаються його коханій половинці (і займається з нею сексом зі справжнім пенісом). Ніщо так не зміцнює комфорт чоловіка у власній шкірі, як участь у чомусь, незалежно від того, чи це «жіночно» чи ні. Те, що ви допомагаєте з домашніми справами, любите дивитися «Дівчат» або навіть допомагаєте прикрашати будинок, не означає, що ви менш чоловічий.
6. Він драматичний
Чоловіки з маленькими пенісами зазвичай мають багато накопиченого розчарування (через те, що у них маленькі пеніси) і їх дратує все на світі. Чоловікові, який має більше драми, ніж один епізод "Орієнта О'Клейма", легко можна поставити діагноз синдром маленького пеніса. Якщо чоловік постійно влаштовує драму з друзями або скаржиться вам на стреси свого повсякденного життя (я знаю, люба, грати в XBox і ходити на заняття - це дуже стресово...), то він, швидше за все, є жертвою недорослого пеніса. Стабільному чоловікові з хорошим пенісом не потрібно турбуватися про дрібні драми, які приносить життя; зрештою, у нього чудовий пеніс, чорт забирай! (Ми всі знаємо, що саме до цього зводиться чоловіча психіка.)
7. Він "гравець"
Деякі з чоловіків, які найбільше займаються сексом, страждають від синдрому маленького пеніса. Ці чоловіки намагаються перекрутити історію на свою користь і стверджують, що вони так багато займаються сексом, тому що бажають, безперечно. Однак, здебільшого, коли чоловіки мають поспіль лише перепих на одну ніч, це відбувається тому, що ваша партнерка залишилася незадоволеною його крихітним пенісом. Більшість «гравців», з якими я переспала, мають найменші пеніси, а хлопці, з яких вони зазвичай насміхаються, як правило, на 100% перевершують їх у спальні. Вибач, бро, але в того «фріка» в гурті набагато більший пеніс, ніж у тебе, і в глибині душі ти це знаєш. Тож давай розкажи світові, що ти сумнозвісний тим, що ніколи не передзвонюєш дівчатам або щовечора проводиш з іншою людиною, але зрештою це не має значення, тому що... маленький пеніс.
8. Різне
Є деякі професії/різні речі, які вимагають від вас маленького пеніса. Ось короткий список: володіння Мустангом, одержимість своєю спільнотою (TFM, BRO!), жорстоке ставлення до тварин, щоб стверджувати своє панування, відмова пити легке пиво або визнавати, що будь-що, крім стейку з яловичини Ангус, є вашою улюбленою їжею, думка про те, що велика кількість наркотиків та/або алкоголю чарівним чином збільшить ваш пеніс, вживання стероїдів (мабуть, це буквально впливає на розмір вашого пеніса), думка (і розповідь людям), що ви коли-небудь могли б бути Доном Дрейпером (або насправді будь-ким із чоловіків у серіалі "Mad Men"), і, нарешті, постійне носіння зброї, тому що якщо все інше не вдасться, ваш крихітний пеніс ніколи не захистить вас від шкоди.